Over ons

Mijn naam is Willy Crooijmans-Biemans. Ik ben gediplomeerd (medisch) pedicure met een grote passie voor voetzorg.

Heeft u voetklachten of vindt u het gewoon fijn om uw voeten eens lekker te laten verzorgen, dan kom ik hiervoor graag bij u aan huis.
U hoeft er zelf de deur niet meer voor uit!

Als (medisch) pedicure help ik u bij de verzorging van uw (risico)voeten (diabetes, reuma, spastische-, verwaarloosde- en oudere voet) en het behandelen van de meest voorkomende voetproblemen (likdoorns, eelt, kloven, ingroeiende nagel en andere nagelaandoeningen).
Ook voor de sportende voet en voeten zonder voetproblemen, voor jong en oud, is het een weldaad om uw voeten eens goed te laten verzorgen en verwennen. Uw voeten zijn tenslotte uw basis!

Gun uw voeten daarom regelmatig een bezoek van Pedicure praktijk Ommel. Ik werk altijd toe naar een "fijn voeten gevoel".
Mijn ambulant werkgebied beslaat Ommel, Asten, Vlierden, Lierop, Mierlo,Geldrop, Someren, Deurne en Helmond. Verder ben ik werkzaam binnen enkele afdelingen/woonvoorzieningen van de Zorgboog en Kempenhaeghe.

Klantgerichtheid, hygiëne en kwaliteit staan bij mij hoog aangeschreven.
Ik houd mezelf continue op de hoogte van nieuwe trends in de markt om de kwaliteit van mijn werk hoog te houden en u nog beter van dienst te kunnen zijn. indien u opmerkingen of ideeën heeft, hoor ik deze graag. U kunt deze aangeven via het contactformulier.

Ik ben aangesloten bij de landelijke organisatie voor pedicures Provoet
Tevens sta ik ingeschreven bij Procert, het kwaliteitsregister voor pedicures.

 

Graag tot ziens bij u thuis!